Voor bedrijven

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Steeds meer ondernemingen zijn zich bewust van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid die ze hebben. Niet alleen klanten, overheden en afnemers verwachten een actieve houding op dit gebied, maar ook uw medewerkers. Ondersteuning van Stichting Bloeiende Toekomst biedt u de mogeljkheid om concrete invulling te geven aan uw MVO beleid.

Door Stichting Bloeiende Toekomst te steunen laat u uw maatschappelijke betrokkenheid aan relaties en medewerkers zien. Het ondersteunen van een gemeenschappelijk doel verhoogt de saamhorigheid en motivatie binnen uw organisatie. Maar ook in uw relatie met klanten, opdrachtgevers of leveranciers kan dit het profiel van uw onderneming versterken. Stichting Bloeiende Toekomst denkt graag met u mee om de zichtbaarheid van de samenwerkingsrelatie te vergroten.

U kunt u met uw organisatie het werk van Stichting Bloeiende Toekomst op de volgende manieren ondersteunen:

Kopen van orchideeën

Door de aankoop van onze orchideeën ten behoeve van uw medewerkers of uw relaties, ondersteunt u direct onze projecten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een relatiegeschenk, kerstgeschenk of verjaardagscadeau. Voor een overzicht van onze orchideeën en het plaatsen van uw bestelling, klik hier.

Beschikbaar stellen van goederen en/of diensten

Uw bedrijf kan producten en/of diensten ter beschikking stellen ten behoeve van de organisatie zelf, zodat wij onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Ook kunnen deze gebruikt worden voor bijvoorbeeld een veiling of andere fondswervende actie. Voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, klik hier.

Donaties

Uw kunt ook structureel Stichting Bloeiende Toekomst ondersteunen door donateur te worden voor een vast bedrag per maand of per jaar. Daarnaast is het ook mogelijk een eenmalige bijdrage te doen.

Voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, klik hier.

Voor het verrichten van een donatie, klik hier.

Een exclusieve orchidee maakt niet alleen het verschil voor de kinderen maar ook voor uw bedrijf. Bestel de orchidee

Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive, internetdiensten